Steun ons

Steun je onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid en energie besparen in Utrecht? Jouw donatie aan Energie-U is welkom.

Energie-U geeft positieve energie

Energie is van alle burgers. Voldoende en verantwoorde energie is een groot goed en verdient de aandacht en betrokkenheid van iedereen. En dan gaat het over winning, toegepaste techniek, opbrengsten, gebruiksvoorwaarden, eigendom en beheer. Duurzaamheid en energietransitie zijn sleutelwoorden. In Utrecht neemt Energie-U het voortouw om dit te realiseren.

Donaties

Onze activiteiten steunen door middel van een donatie? Dat kan simpelweg door jouw bijdrage over te maken op het volgende rekeningnummer: NL89 TRIO 0198370032 ten name van Energie-U onder vermelding van je naam. Mocht je vragen hebben over doneren, neem dan gerust contact met ons op.

Lidmaatschap

Naast doneren kun je onze activiteiten ook steunen door lid te worden voor €25,- per jaar voor volwassenen of €10,- per jaar voor jeugdleden. Je profiteert dan ook zelf direct van onze voordelen voor leden en je kunt mee bepalen wat de koers van de vereniging wordt. Lees hier hoe eenvoudig lid worden is.