Warmtefoto voor nieuwe leden

Hoe weet je nu waar je huis warmte lekt? Met een warmtefoto is dat vaak goed te zien.

Energie-U heeft een warmtecamera en zet de huizen van nieuwe leden op de foto. Met zo’n warmtefoto kan je zien waar je huis warmte “lekt” en dus niet zo goed geïsoleerd is. Op de foto is bijvoorbeeld te zien dat er bij ramen veel warmte naar buiten gaat. Ook onder de ramen gaat er veel warmte verloren, dit kan komen omdat daar radiatoren staan. Met radiatorfolie kan dat warmteverlies verminderd worden. Zo kan een warmtefoto laten zien waar nog nuttige maatregelen genomen kunnen worden.

Gratis warmtefoto voor nieuwe leden

Er zijn 20 leden van Energie-U opgeleid tot warmtefotograaf. Zij gaan elke winter weer op pad om foto’s te maken. Ben je als lid nog niet aan de beurt geweest? Laat het ons weten. En nieuwe leden kunnen het bij hun inschrijving aangeven. Hier kun je lid worden.

Wil je een warmtefoto laten maken zonder dat je lid bent? Natuurlijk kan dat: voor 25 euro komt er een EnergieAmbassadeur een aantal foto’s van je woning maken. Je kan hierbij aangeven waar je een foto van wilt hebben. Neem contact op met: info@energie-u.nl. Let op: we maken alleen warmtefoto’s in Utrecht!