Zelf aan de slag gaan?

Er zijn allerlei manieren waarop je via Energie-U zelf actief kunt worden. Er is eigenlijk teveel om op te noemen. Bekijk hieronder enkele van de mogelijkheden. Zelf een goed idee voor een activiteit? Kijk op deze pagina.

Bijeenkomst bezoeken

Bezoek eens een van onze bijeenkomsten. Op onze agenda vind je regelmatig nieuwe workshops, duurzame bijeenkomsten en energieke info-avonden waarbij jij aanwezig kunt zijn, sommige online.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle aangeboden activiteiten en allerlei duurzame nieuwtjes.

Lid worden of doneren

Door lid te worden steun je onze activiteiten niet alleen maar profiteer je zelf ook van voordelen voor leden. Meer doen? Je kunt onze activiteiten ook steunen middels donaties.

Energie-ambassadeur worden

Als energie-ambassadeur maak je anderen enthousiast. Je geeft zelf invulling aan je activiteiten en deelt je kennis via netwerken in de buurt.

Vacatures bekijken

We hebben altijd wel behoefte aan enthousiaste aanpakkers en talenten met een passie voor duurzaamheid. Kijk of er iets voor je bij zit waarbij jij kunt helpen.