Bespaarbibliotheek

Wil je aan de slag met duurzame energie, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Zit je vol goede ideeën maar komt het er maar niet van? Kom dan langs voor een praatje met een energie-ambassadeur in de bibliotheek!

Bespaarbieb_Bouke_Louis
De bespaarbibliotheek: energie-ambassadeurs zitten klaar.
Iets vragen?

Veel mensen willen wel aan de slag met duurzaamheid en energie-besparen maar zitten met vragen of weten niet waar te beginnen. Zou het niet handig zijn om dan een praatje te maken met ervaren mensen? Kom eens praten met de energie-ambassadeurs in de centrale bibliotheek Utrecht. Zij zijn er al langer mee bezig en kennen derhalve de mogelijkheden. Bovendien kunnen zij je doorverwijzen naar de juiste mensen, bestaande netwerken of actuele workshops.

Iets lenen in de bieb?

Je kunt bijvoorbeeld ook een verbruiksmeter lenen om zelf te onderzoeken waar al die kilowatt-uren nu eigenlijk naartoe gaan. Of leen de CV-inregelkit waarmee je je CV-installatie optimaal kunt laten functioneren – hoewel dit laatste is weggelegd voor mensen die niet terugdeinzen voor een beetje sleutelwerk.

Kom langs op zaterdag

Ook als je nu wel eens wil weten hoe je energie-rekening precies in elkaar steekt, kun je langskomen. Elke zaterdag, tussen 14 en 16 uur, zitten er twee energie-ambassadeurs klaar om mensen te helpen met energie-besparen, gewoon in de Centrale Bibliotheek Utrecht. Kijk op www.energieambassadeursutrecht.nl voor de precieze data. Tot ziens in de bibliotheek!