Utrechtse EnergieMatch

Alweer de vierde editie van de Utrechtse EnergieMatch vond plaats op zaterdag 1 februari 2020.

Dit jaar hadden we gekozen voor een thema: “betaalbare schone energie voor alle Utrechters”.
Dit evenement is voorbij. Bekijk een impressie of verslag van de vierde editie.

Pitch jouw plan & win!

Tijdens de EnergieMatch brengen we mensen bij elkaar om hun plek in de Utrechtse energietransitie te vinden. Ook dit jaar krijg je weer de kans om jouw idee te pitchen. We gaan weer proberen te koppelen! Kijk op de deelnemers-pagina van de vorige editie of huidige editie om een idee te krijgen wat voor ideeën je kunt pitchen of bekijk het verslag van de vorige editie om de sfeer te proeven.

Deelnemers zoeken match

Tijdens dit feestje helpen we Utrecht bij de energietransitie. Op 1 februari koppelen we helden aan helpers. Zit jij straks in de zaal als helper of sta je op het podium je plan te presenteren als held? Op deze zaterdagmiddag presenteren initiatiefnemers hun plan en hopen zo medestanders te vinden voor hun duurzaam energie-initiatief. Dit jaar gaan we je proberen te helpen bij het pitchen, matchen en uitvoeren!

Pitch jouw plan!

Je hebt een idee dat je wil pitchen en zoekt naar de juiste energiematch? En jouw pitch heeft te maken met het thema van dit jaar: “betaalbare schone energie voor alle Utrechters”? Vertel ons wat jouw plan inhoudt en wat je ervoor nodig hebt. Wie weet sta jij straks op het podium als één van de deelnemers? Stuur je aanmelding of eventuele vragen naar energiematch@energie-u.nl. Meld je ook alvast aan via dit email-adres als je erbij wil zijn als publiek!

Nu aanmelden!

Programma 1 februari

Het programma is als volgt:

12-12.30u: Inloop* en soep door Sander Ekstijn.

12.30-13u: Welkomstwoord en terugblik.

13-14.30u: Pitchen: pitchers presenteren hun initiatief en hulpvraag.

14.30-16u: Match-borrel: matchers en pitchers ontmoeten en vinden elkaar!

16-16.30u: Naborrelen*.

*Tijdens de inloop, tussendoor en tijdens het naborrelen zal er live muziek zijn zoals je hieronder kunt lezen.

Muzikale omlijsting door Geertjan Aleven

Geen feestje zonder slingers! In dit geval de muzikale versieringen van singer-songwriter Geertjan Aleven die daarnaast projectleider & gastdocent is (over plastic soep en circulaire economie) en actie-onderzoeker in opleiding. Hij schrijft ambachtelijke luisterliedjes, om van te proeven, muziek met een beetje een reflectief karakter. Met mooie melodieën en dikwijls verhalende teksten neemt hij je mee. Je ziet het voor je: je zít op dat strand of je waant je echt in dat herfstbos. In zijn songs krijgt de tijd en de maatschappij waarin we leven steeds meer aandacht. Voorproefje? Bekijk en beluister zijn website: www.geertjanalevenmusic.com