Lot van Hooijdonk feliciteert Energie-U met 10-jarig bestaan

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat we in oktober van dit jaar ons 10-jarig bestaan mogen vieren. De eerste felicitaties rollen al binnen, zoals van Lot van Hooijdonk, wethouder energie in de gemeente Utrecht.

Lot van Hooijdonk, wethouder energie in de gemeente Utrecht: “Ik ben als wethouder energie heel blij met een actief bewonersplatform en coöperatie als Energie-U. In een stad die als ambitie heeft om zo snel mogelijk klimaatneutraal te zijn, is het belangrijk dat een groeiende groep bewoners daar aan wil bijdragen. In tien jaar zijn er al veel mooie initiatieven ontstaan; ik denk aan de bespaarbieb, buurtstroom en workshops waar bewoners samen leren isoleren. Bewoners spelen een heel belangrijke rol in het krijgen van draagvlak en enthousiasme voor de overgang naar een duurzaam Utrecht. Het is goed om te zien dat het ledenaantal steeds verder groeit en dat er in de hele stad mensen zijn die met hun wijk of buurt samen aan de slag gaan. Ik feliciteer jullie van harte met dit jubileum en hoop op een voortzetting van onze prettige samenwerking.”

“In tien jaar zijn er al veel mooie initiatieven ontstaan”

Doe je mee?

Bij zulke woorden kunnen wij ons natuurlijk alleen maar aansluiten. Wil je Energie-U ook feliciteren of dit feestje met ons vieren? Lees dan het nieuwsbericht van 24 juni 2020 waarin we vertellen over de online reünie op 3 juli en benieuwd zijn naar jullie verhalen, anekdotes en foto’s.

Bekijk ook onze nieuwe jubileum-pagina!