Zonnepark Meijewetering, duurzame energie opwekken in Leidsche Rijn

Energie-U helpen om de energietransitie op gang te brengen in Leidsche Rijn én profiteren van de voordelen? Dan is dit je kans.

Eerste zonnepark van Utrecht

Duurzame energieopwekking en profiteren van de voordelen wordt mogelijk voor bewoners, organisaties en (kleine en grote) bedrijven door deelname aan het eerste zonnepark van Utrecht op de locatie Meijewetering in Leidsche Rijn. “Zonnepark Meijewetering” is een groots project van Energie-U en vele partners zoals o.a. Utrecht Natuurlijk, gemeente Utrecht, Rabobank en HDSR. Naar verwachting wordt hier in Leidsche Rijn en Vleuten straks zonnestroom opgewekt middels maar liefst 1440 panelen. Meer weten over betrokken partners en alle details over dit project? Bekijk onze project-pagina. Daar vind je ook interviews en recente nieuwsberichten.

Hoe kun je deelnemen?

Allerlei mensen en groepen doen hieraan mee, op verschillende manieren. Ook jij kunt deelnemen door te investeren, stroom van de zonnepanelen te gebruiken, bekendheid te geven aan dit zonnepark binnen jouw netwerk of door je in te zetten als enthousiaste ambassadeur. Wil je meer weten over mogelijke vormen van deelname? Neem gerust eens contact met ons op en we vertellen je meer.

Heb je interesse of vragen? Mail naar meijewetering@energie-u.nl