Voorproefje van onze nieuwe website

Energie-U treedt graag op als verbinder en versneller in de energie­transitie. We willen ons verder ontwikkelen als netwerk­organisatie en onze aankomende nieuwe website biedt hiertoe mogelijkheden. Hoe ver we daarmee zijn, lees je hieronder.

Wanneer gaan we live?

We zijn goed op weg met de nieuwe website zoals we eerder berichtten. Vandaar dat we de datum van 1 september 2020 hebben gekozen om de deuren te openen. Natuurlijk moet er nog wel het een en ander gebeuren. Elke dag komen er nieuws­berichten bij en dan is twee websites (huidige en nieuwe) bijhouden niet erg handig. En hoeveel we ook testen, na de livegang hopen we dat je ons laat weten als er iets nog niet helemaal naar behoren werkt.

Wat is er nieuw?

Ons nieuwe digitale onderkomen biedt kortere lijnen voor alle gebruikers (zoals projectleiders en partners) én meer ruimte voor actueel nieuws dat ook nog eens makkelijker vindbaar is voor bezoekers. Niet alleen krijgt de website een opgeruimd en modern uiterlijk (zie afbeeldingen), ook allerlei andere zaken zijn gelijk aangepakt en lang gekoesterde wensen vervuld. Zo is het makkelijker voor gebruikers om zelf een artikel aan te maken of een evenement op de kalender te plaatsen. Samen met de bouwer hebben we de nieuwste snufjes ingebouwd om een veilige en gebruiks­vriendelijke omgeving te realiseren. Binnenkort te zien in dit theater…