Info-bijeenkomst over Zonnepark Meijewetering op 18 januari 2021

Voor geïnteresseerden en betrokkenen van het eerste zonnepark van Utrecht organiseren we een info-bijeenkomst op 18 januari 2021. Tijdens deze online info-avond vertellen Lot van Hooijdonk en andere sprekers je alles over het zonnepark en beantwoorden we al jouw vragen.

Het belooft een zonnig nieuw jaar te worden voor “Zonnepark Meijewetering” en iedereen die samen schone zonnestroom wil opwekken in Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern. De overgrote meerderheid van de Utrechtse gemeenteraad stemde voor dit zonnepark en de gemeente Utrecht verleende de omgevingsvergunning.

Wethouder Lot van Hooijdonk en andere sprekers

Voor geïnteresseerden en betrokkenen van het eerste zonnepark van Utrecht organiseren we een online info-bijeenkomst op 18 januari 2021 van 19.30 tot 21 uur. Tijdens deze online info-avond vertellen Lot van Hooijdonk en andere sprekers je alles over het zonnepark en beantwoorden we al jouw vragen. Binnenkort maken wij het programma van deze avond bekend. Wij hebben het alvast in onze kalender gezet, jij ook? We hopen iedereen te mogen verwelkomen op 18 januari 2021.

Heb je een vraagje of wil je op de hoogte gehouden worden? Mail ons gerust via meijewetering@energie-u.nl. Meer weten? Kijk op de projectpagina van dit zonnepark.