EnergieGesprek Online

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je huis? Wij geven gratis online advies om energie te besparen.

Advies op afstand

Je krijgt advies van een behulpzame energieambassadeur via een online gesprek via Zoom of telefonisch. Dit advies kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. En het kan je verder helpen met het nemen van vervolgstappen om je huis energiezuiniger te maken. De energie ambassadeur kijkt met je mee naar het energieverbruik in je woning en geeft je aanwijzingen welke stappen je kunt nemen om energie (en dus geld) te besparen en je woning te verduurzamen. Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we contact met je op!

Wie zijn wij?

De energie ambassadeurs van Energie-U zijn vrijwilligers. Ieder van ons heeft kennis en ervaring met het verduurzamen van woningen en het besparen van energie. Wij willen graag deze kennis delen met mensen die ook energie willen besparen. Het online team geeft je graag advies op afstand via een éénmalig Zoom- of telefoongesprek van 30 minuten. Dit advies is kosteloos.

NB. Lukt het inschrijven niet, krijg je een foutmelding met captcha code mail dan naar ea@energie-u.nl. Dan sturen wij de aanvraag door.

 

Wat zeggen bewoners?

Bewoner George uit Overvecht:

“De energie ambassadeur heeft veel kennis en persoonlijke ervaring met het verduurzamen van woningen. Met zijn enthousiasme en informatie werd ik goed op weg geholpen om stappen te zetten om mijn appartement energie zuiniger te maken. Ik kan iedereen een gesprek aanraden met de energie ambassadeurs. Je steekt er wat van op en krijgt tips om zelf verder aan de slag te gaan!”

Bewoner Bas uit Lunetten:

“Onze CV ketel vertoonde kuren, dus wij vroegen ons af of we het beste simpelweg een nieuwe HR ketel moesten laten installeren of voor een andere (duurzamere) optie moesten gaan. De energie ambassadeur kon ons alle opties uitleggen en was goed op de hoogte van de warmtetransitie plannen van de gemeente. Op basis van het advies hebben we besloten om een nieuwe CV ketel te laten installeren zodat we later bij de wijkgerichte aanpak van de gemeente kunnen aanhaken.”

 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

*Voorheen heette de Online Energie Ambassadeur "digi energiecoach".