Zonnig030, ook digitaal advies

Zonnig030 was de inkoopactie voor zonnepanelen van bewonersvereniging Energie-U. Van 2012 tot 2023 hebben we meer dan 1000 mensen in Utrecht geholpen met advies, vragen en met zonnepanelen. Inmiddels is het aanschaffen van zonnepanelen niet meer ingewikkeld en de markt is volwassen geworden. En het is tijd om afscheid te nemen! Hier lees je meer over het afscheid.

Een belangrijke eerste stap is het advies over de mogelijkheden voor je eigen woning. In deze coronatijd kunnen we dit advies ook digitaal of telefonisch doen.


Gezamenlijke inkoop

Zonnig030 heeft de afgelopen jaren al diverse inkooprondes gehouden in Utrecht, waar in totaal meer dan 600 bewoners aan meegedaan hebben. Met Zonnig030 streeft Energie-U naar zoveel mogelijk zonnepanelen op de daken in Utrecht. In onderstaand filmpje wordt uitgelegd wat de voordelen zijn.

Zonnig030.nl

Zonnig030 heeft haar eigen website waar je meer over de actie kan lezen. Ook vind je op die site gebruikerservaringen en informatie over hoe de actie nou precies werkt.

Heb je vragen of opmerkingen die je niet op deze website hebt kunnen vinden? Geen probleem! Voor een oriënterend gesprek over zonnepanelen kunt u ook bellen met onze adviseurs van Zonnig030:

Corien (06-53256732)

Anton (06-34203345).

 

Digitaal of telefonisch advies

In deze coronatijd waarin sociale contacten vermeden dienen te worden kunnen we het advies ook digitaal doen. Dan maken we een afspraak voor een langer telefoongesprek of een verbinding via Skype of Zoom waarbij wij tijdens het gesprek vragen wat specifieke zaken te laten zien of te fotograferen en toe te sturen zodat we toch nauwkeurig het advies kunnen uitwerken.

Voor je vragen raadpleeg je de uitgebreide lijst met “veelgestelde vragen”. Klik op de knop hieronder om een kijkje te nemen bij Zonnig030:

 

 

Bezoek Zonnig030