Warmtescan-Safari

In april 2024 organiseert Energie-U vanuit in samenwerking met Wijkcooperatie Griftstroom en Buurtbel drie Warmtescan Safari's! Tijdens de warmtescan safari maken we infraroodfoto’s van uw huis en kunt u zien hoe goed uw huis is geïsoleerd en wat nog aandacht behoeft.

Screenshot 2023-02-24 at 14.44.20.png

 

Warmtescan Safari?

De professional van Energie-U gaat in verschillende buurten warmtefoto’s maken. Er worden foto’s gemaakt van de voorkant, de achterkant, de zijgevel en nog een foto naar keuze.  Per woning zijn we ongeveer 15 minuten aanwezig. We gaan in de ochtend bij maximaal 8 verschillende woningen in de buurt langs. Ter plekke krijgt u informatie over de gemaakte warmtescans en de scans worden opgestuurd.

Welke buurten doen mee?

- Tuindorp op maandagochtend 8 april 2024 (5:30-7:30) en woensdagochtend 10 april  2024 (5:30-7:30)

- Lauwerecht en Staatsliedenbuurt maandag 15 april (5:30-7:30)

Dinsdagavond 16 april 20 uur is online de uitlegavond. Ad Kwak, de warmtefotograaf bespreekt de foto's.   

Hoe doe ik mee en waar moet ik aan denken?

- U kunt zich hieronder alleen of met een groepje buren inschrijven, iedereen moet zich zelf inschrijven.
- De 4 warmtefoto's kosten in totaal 25 euro, u dient van tevoren te betalen, we doen dat met een tikkie of u kunt geld overmaken.
- U krijgt 4 warmtefoto’s gemaild. We sturen geen uitleg mee, alleen de foto's.
- Bij het maken van de foto’s krijgt u uitleg wat u ziet. U kunt de uitleg zelf onthouden of noteren. We sturen deze niet na!
- Indien het weer niet goed is dan moeten we een nieuwe datum prikken (het weer is heel belangrijk, het mag niet regenen en het moet koud zijn, geen directe zon op de gevel en maximaal 10 graden.)
- Het temperatuursverschil tussen binnen en buiten moet minimaal 10 graden zijn.  Bij een buitentemperatuur van 10 graden Celsius, is het optimaal om de verwarming aan te zetten in het hele huis (ook om 6 uur 's ochtends).
-  U dient de ramen en ventilatieroosters te sluiten, alle gordijnen open doen en de afzuigkap in de keuken uitzetten!

Meer informatie kunt op opvragen bij Rianne Bakker: rianne@energie-u.nl

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist