Workshop

Maandelijks organiseert Energie-U met de EnergieAmbassadeurs (vrijwilligers) workshops. 

In 2021 hebben we 467 Utrechters geholpen met onze workshops en ruim 90 met een online gesprek. En daar gaan we natuurlijk mee door in 2022! Hieronder een overzicht van de komende workshops:

  • 30 mei 20-21 uur workshop Isoleren
  • 3 juni 16-17 uur Rondleiding langs allerlei technische snufjes in ANNE de allerlaatste rondleiding!!!!
  • 7 juni 20-21 uur Workshop Zonnepanelen
  • 15 juni 20-21 uur Meten is weten, speciaal voor huurders van CAZAS!
  • 21 juni  20-21 uur CV stuk? Warmtepomp?!
  • De workshop Energiebesparen is tot nadere orde even stop gezet ivm ziekte docent.
  • 31 augustus 20-21 uur Subsidies en Financiering
  • 7 september 20-21 uur CV check!   

De workshops Energiebesparen, de CV Check en Meten is weten zijn ook interessant voor huurders.

Er zijn geen energieboxen meer. Utrechters met een huurwoning kunnen een adviesgesprek en een energiebox opvragen bij www.energiebox.org.

Heb je een vraag over onze workshops? Mail Rianne Bakker: rianne@energie-u.nl of stel je vraag aan de online EnergieAmbassadeurs.

Workshop: CV Check

Bespaar op je gasrekening en doe je CV Check workshop! Na het volgen van deze workshop kun jij ook besparen op je gasrekening!

Workshop: Meten is weten!

Wij bieden vele mogelijkheden om je woning duurzamer te maken. Ontdek evenementen, artikelen en bestanden om je op weg te helpen.

CV stuk? Warmtepomp?!

Caroline Altena, Rianne Bakker en Harald Miltenburg hebben samen een presentatie gemaakt welke opties er zijn als je CV ketel stuk is. En de optie CV ketel vervangen hoort daar gewoon bij. We beginnen met een quiz. Kom luisteren en word weer een stukje wijzer.

Rondleiding ANNE

In vergadercentrum ANNE, bij de Jaarbeurs, staan allerlei interessante innovatieve technische apparaten en spullen opgesteld.

Workshop Isoleren

Vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie, van binnen en van buiten. Wil je meer weten?

Workshop zonnepanelen

Meer weten over zonnepanelen op je dak en wat er allemaal bij komt kijken? Corien van den Haak heeft al honderden bewoners in Utrecht en Amsterdam geholpen bij het organiseren van zonnepanelen.

Workshop Energie Subsidies en Financiering

Wil je weten van welke landelijke en regionale subsidies je gebruik kunt maken? En eens horen hoe dat nou zit met een duurzaamheidslening? Schuif dan aan bij onze online workshop!

Energiebesparen!

Maarten van Oene is al enkele jaren EnergieAmbassadeur en komt veel bij de mensen thuis om ze te adviseren hoe ze energie kunnen besparen. Het gaat over stroom en over aardgas/stadsverwarming. In deze workshop vertelt hij zijn toppers! voor koop- en huurwoningen.