[Archief] 20 helden gezocht!

De reis van de 20 helden - Een betaalde leiderschapscursus
Onze woningen zijn grootverbruikers van energie. Om tot een duurzame woningvoorraad te komen wordt ingezet op 20% CO2 reductie in 2020. Maar waarom zo’n ingewikkelde en lage ambitie als de noodzaak, de techniek, het geld en de wil er zijn om de lat veel hoger te leggen? Het is tijd voor een sprong! Een flinke sprong waarin jij samen met 19 andere leiders en hun first follower jezelf en 40.000 huiseigenaren op weg helpt naar een energienotaloze woning. Dat klinkt groot en veel, maar zo makkelijk gaat dat niet. Het is tijd voor leiders en volgers. We werken toe naar één leider per postcoderoos!
"Wij krijgen Kippen" en "Energiesprong" zijn op zoek naar lokale energie helden en hun eerste volgers die staan te springen om in oktober te beginnen aan een gezamenlijke ontdekkingsreis om in hun eigen buurt 200 woningeigenaren te vinden die een energienotaloze woning willen.
Wat vast staat is dat het een groot avontuur gaat worden met hoogte- en dieptepunten. Een reis waarin doen en leren elkaar versterken. Een reis waarin lokale krachten met elkaar worden verbonden en sprongen worden gemaakt. Dat vergt commitment, inspanning en leiderschap. Daarom bieden wij 20 leiders 6 maanden lang een betaalde opleiding van €2.000 per maand, samenscholingsmomenten met de andere leiders en hun volgers van 3 maal 24 uur en een communicatiebudget voor zowel de gezamenlijke als de 20 lokale reizen.
Ben jij een leider die samen met ons, andere leiders, eerste volgers en zijn of haar buurt deze sprong durft te wagen? Lees hier wat we van je vragen en stuur ons een reactie voor 3 oktober via frank@wijkrijgenkippen.nl waaruit jouw kwaliteiten als leider, de potentie van jouw buurt of regio en de kracht van jouw plan naar voren komt!
Uiteraard willen we vanuit Energie-U minstens één Utrechtse held afvaardigen. Ben jij dat?