[Archief] Doe mee met de Utrechtse EnergieMatch

De energievoorziening van onze stad, onze buurten en onze huizen verandert. Flink. Het aardgas gaat de stad uit en de elektriciteit wordt in en om de stad verduurzaamd. Woningen zonder schoorsteen, auto's zonder knalpijp, stroom zonder viezigheid.

EnergieMatch op 28 januari 2017

Energie-U stookt het vuurtje onder de energietransitie graag op. Zaterdagmiddag 28 januari organiseren we de Utrechtse EnergieMatch van 13.30 tot 16.30 in De Stadstuin, Europalaan 20.

Op de Utrechtse EnergieMatch brengen we winnaars en aanbidders bij elkaar. Leden en (nog-)niet-leden. Profs en amateurs. Spelers worden winnaars. Coaches leren weer spelen. Toeschouwers worden aanmoedigers. We zorgden dat iedereen haar of zijn eigen rol vindt. En de energietransitie is weer wat versneld, harder groeit en meer teweegbrengt.

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid en hebben we veel opgebouwd. Energiebesparing, verduurzaming. Kennis. En kennissen! Vooral die. De energietransitie is een mensen-ding. Energie-U is een mensenclub. Een ledenorganisatie die met steeds meer mensen en organisaties in verbinding staat.

Met alle mensen met wie we in contact raakten, willen we in contact blijven. Sommigen missen we. Die willen we er weer bij.

We willen samen optrekken. Samen voor ons eigen stadsie.

We willen van 2017 het grote energiejaar maken. Er ligt zoveel klaar..!