Informatieavond energie besparen & isolatie Kanaleneiland-Zuid (koopwoningen)

Informatieavond Kanaleneiland-Zuid

Samen met het Wijkinformatiepunt Kanaleneiland (Coen Mobach), bewoner Ozlem Kaya en Rianne Bakker van Energie-U gaan we aan de slag met energie in Kanaleneiland-Zuid! We starten met een informatieavond voor alle koophuizen tussen de Azielaan, de Amerikalaan en de Beneluxlaan. Iedereen in Kanaleneiland met een koopwoning is van harte welkom! We bespreken voornamelijk de woningen uit 1962-1964.

De informatieavond is op woensdagavond 31 januari inloop 19:15 in de Triumfatorkerk zaal D, Marco Pololaan 185. We starten de informatieavond om 19:30.

Welke vragen gaan we beantwoorden op de informatieavond?

  • Hoe kun je je huis verduurzamen? Hoeveel kost het? Wat zijn goede stappen om te nemen?
  • Zijn er ook subsidies? 
  • Kan ik geld lenen?
  • Hoe zit het met aardgasvrij Kanaleneiland?
  • Wat kan ik nu doen?

We hebben ook meer informatie over: gratis warmtescans (voorkant, achterkant en nog 2 plekken waar het tocht in huis) en over gratis energieboxen en een light advies. En we willen aan de slag met een groep bewoners die een warmtepomp willen en dat willen onderzoeken.

Wie zijn er aanwezig?

Coen Mobach van het wijkinformatiepunt Kanaleneiland, Özlem Kaya (buurtbewoner)  en haar man, Peter Grootjans (energieadviseur), Hang Phan omgevingsmanager gemeente Utrecht, Sonja Kamp projectleider gemeente Utrecht, Rianne Bakker Energie-U

Tot 1 februari 2024 loopt de collectieve inkoopactie van de gemeente Utrecht en de subsidie isolatie actie. Hier meer. Na 1 februari gaan we een gezamelijke inkoopactie isolatie of zonnepanelen of warmtepompen starten, doet u mee? Samen weet je meer en kun je nog wat korting organiseren.

Meer informatie?
Mail Rianne Bakker voor meer informatie: rianne@energie-u.nl