Aanmelden voor deelnemers van Zonnepark Meijewetering

Eindelijk is het dan zo ver: de inschrijving voor deelname isĀ opengesteld. We leggen uit hoe je binnen 2 minuten je eigen account aanmaakt op het klantenportaal.

Hoe zat het ook alweer? In ons nieuwsbericht van 21 juni legden we uit dat je kunt deelnemen aan het zonnepark op twee manieren: via obligaties met een vaste rente en/of via een kapitaalinleg waardoor je ook mede-eigenaar wordt.

Via onderstaande aanmeld-knop word je naar het klantenportaal van Econobis geleid. Zo maak je binnen 2 minuten een nieuwe account aan, voor jezelf of je organisatie. Je ontvangt vanzelf een mailtje met uitleg over het instellen van je wachtwoord, activeren van je account en inloggen zodat je je kunt inschrijven. 

De link is https://utrecht.mijnenergiesamen.nl/#/nieuw-account. Op deze site vind je ook onze uitgebreide informatiebrochure die op 13 september 2022 aan de ALV van Energie-U wordt voorgelegd. Na akkoord van de ALV kan de toekenning van obligaties en participaties plaatsvinden. De inschrijving duurt tot 1 oktober 2022.

Mocht je vragen hebben over het aanmelden, mail even naar meijewetering@energie-u.nl.

Aanmelden

Meer weten? Kijk op de projectpagina van dit project.