Collectieve inkoop: Heel Utrecht Isoleert

#
1 jun. 2024 – 1 aug. 2024

Je huis isoleren, zonnepanelen aanschaffen, een warmtepomp uitkiezen. Het zijn allemaal ingrijpende dingen, het kost een hoop geld en doe je het wel goed? Heb je een goed bedrijf in de arm genomen? Hoe moet ik in hemelsnaam die subsidie regelen? Allemaal vragen waar wij bij kunnen helpen. Via Energie-U zijn EnergieAmbassadeurs beschikbaar om bijvoorbeeld bij je thuis te komen en te kijken wat goede oplossingen zijn. EnergieAmbassadeurs zijn vrijwilligers met praktijkervaring. Ze kunnen meekijken bij ingewikkelde offertes en meedenken bij het aanvragen van subsidies. Energie-U en de EnergieAmbassadeurs worden niet per opdracht betaald door de aanbiedende bedrijven. 

EnergieAmbassadeurs en Energie-U
 

Waarom de EnergieAmbassadeurs en deze collectieve inkoop? Energie-U en de EnergieAmbassadeurs bestaan al 14 jaar en hebben al zo'n 2.000 mensen geholpen in de gemeente Utrecht. Door (gratis) mee te kijken en mee te denken wat je kunt doen aan je huis. We weten dat het allemaal best ingewikkeld is we helpen graag.  Daarom hebben we deze collectieve inkoop opgezet. We hebben de volgende richtlijnen aangehouden:

- een goede prijs en een aantrekkelijk aanbod
- materiaal en werk zijn van goede kwaliteit
- een duidelijke offerte
- een gecertificeerd bedrijf aangesloten bij een brancheorganisatie
- natuurvriendelijk isoleren i.v.m. vogels en vleermuuizen
- goede service en klachtenafhandeling
- wij hebben goede ervaringen met deze bedrijven
- zo lokaal mogelijk

Wij krijgen geen commissie en zijn neutraal en onafhankelijk!

Isolatiesubsidie van de gemeente Utrecht

Vanaf mei 2024 is een subsidie voor Utrechters die een woning hebben met een WOZ waarde onder de €488.000 (1-1-2022) en nog geen maatregelen genomen hebben. Deze kun je aanvragen samen met de landelijke ISDE subsidie. Op deze manier wordt het isoleren van je huis wel heel makkelijk en goedkoop!

Hoe werkt de collectieve inkoop?
 

1. Je schrijf je in in en krijgt van ons een aanmeldingsmail (kijk ook even in je spam!),
2. Twee of meer bedrijven komen langs om op te meten zodat ze een offerte op maat kunnen maken.
3. De leveranciers sturen een offerte.
4. Jij kiest een bedrijf uit (of niet), geeft dit door aan het bedrijf. Het bedrijf maakt een afspraak om bij je langs te komen en het werk uit te voeren.

Privacy: wij geven jouw gegevens niet door aan andere bedrijven! En wij krijgen ook geen commissie o.i.d. van de bedrijven waar we mee werken, wij zijn onafhankelijk!