Utrechtse EnergieMatch

Dit evenement is voorbij. Bekijk een verslag of de deelnemers van deze 3e editie.

Alweer de derde editie van de Utrechtse EnergieMatch vindt plaats op zaterdag 2 februari 2019. Wil jij op het podium jouw plan pitchen? Of erbij zijn als publiek?

Pitch jouw plan & win!

Tijdens de EnergieMatch brengen we mensen bij elkaar om hun plek in de Utrechtse energietransitie te vinden: deelnemers en publiek, winnaars en minnaars, leden en niet-leden, ervaren professionals en beginners. Ook dit jaar krijg je weer de kans om jouw idee te pitchen. We gaan weer proberen te koppelen! Kijk op de deelnemers-pagina van de vorige editie om een idee te krijgen wat voor ideeën je kunt pitchen.

Deelnemers

Je hebt een idee dat je wil pitchen en zoekt naar de juiste energiematch? Vertel ons wat jouw plan inhoudt en wat je ervoor nodig hebt. Wie weet sta jij straks op het podium als één van de deelnemers (zie knoppen hieronder)? Stuur je aanmelding of eventuele vragen naar energiematch@energie-u.nl. Via dit email-adres kun je je ook alvast aanmelden als je erbij wil zijn als publiek.


We zien je bij ANNE

We houden je op de hoogte van de 3e editie en hopen je te zien als deelnemer of in het publiek. Kom jij naar de volgende EnergieMatch in ANNE bij de Jaarbeurs (tussen Croeselaan en Kinepolis) in Utrecht? Vergeet dan niet zaterdag 2 februari 2019 van 14 tot 17 uur in je agenda vrij te houden! Vanaf 13.30 uur ben je welkom tijdens de inloop:

13.30-14u: Inloop en kans om je hulpvraag op het bord te zetten.
14-15u: Nieuwe pitches en terugblik op die van vorig jaar.
15-16u: Matches maken. Leer de initiatieven beter kennen en bied je hulp aan.
16-17u: Hoe gaan de initiatieven verder? Hoe gaan we allemaal verder? We beginnen met een toast!