Utrechtse EnergieMatch

Jahaa, hij komt eraan. Alweer de vierde editie van de Utrechtse EnergieMatch vindt plaats op zaterdag 1 februari 2020. Wil jij op het podium jouw plan pitchen? Of erbij zijn als publiek?

Pitch jouw plan & win!

Tijdens de EnergieMatch brengen we mensen bij elkaar om hun plek in de Utrechtse energietransitie te vinden: deelnemers en publiek, winnaars en minnaars, leden en niet-leden, ervaren professionals en beginners. Ook dit jaar krijg je weer de kans om jouw idee te pitchen. We gaan weer proberen te koppelen! Kijk op de deelnemers-pagina van de vorige editie om een idee te krijgen wat voor ideeën je kunt pitchen of bekijk het verslag van de vorige editie om de sfeer te proeven.

Tijdens de feestelijke EnergieMatch #4 brengen we mensen weer bij elkaar om hun plek in de Utrechtse energietransitie te vinden: deelnemers en publiek, winnaars en minnaars, leden en niet-leden, ervaren professionals en beginners. Op deze zaterdagmiddag krijg je weer de kans om jouw idee te pitchen op ons podium en medestanders te vinden voor jouw duurzame energie-initiatief. Dit jaar gaan we je proberen te helpen bij het pitchen, matchen en uitvoeren!

Deelnemers zoeken match

Je hebt een idee dat je wil pitchen en zoekt naar de juiste energiematch? Vertel ons wat jouw plan inhoudt en wat je ervoor nodig hebt. Wie weet sta jij straks op het podium als één van de deelnemers? Stuur je aanmelding of eventuele vragen naar energiematch@energie-u.nl. Via dit email-adres kun je je ook alvast aanmelden als je erbij wil zijn als publiek.

We zien je bij ANNE

We houden je op de hoogte van de 4e editie en hopen je te zien als deelnemer of in het publiek. Kom jij naar de volgende EnergieMatch in ANNE bij de Jaarbeurs (tussen Croeselaan en Kinepolis) in Utrecht? Vergeet dan niet zaterdag 1 februari 2020 van ongeveer 12 tot 17 uur in je agenda vrij te houden! Binnenkort vertellen we je meer over het programma en de exacte tijden.