Bijzondere duurzame verbouwingen, aflevering 3, vrijdagmiddag 27 januari

Wil je weten hoe Utrechter Bernard Bierhaus zijn jaren '50-hoekwoning fraai verduurzaamde? Een gewone Utrechter in een gewoon huis, gewoon in Oog in Al. Buitengewoon mooi gedaan.

In oktober 2022 zijn we gestart met een serie kennisbijeenkomsten over 'bijzondere duurzame verbouwingen'. Een energieambassadeur, een bewoner of andere externe spreker vertelt over de verduurzaming van een eigen huis of een ander bijzonder gebouw. Iedere keer zal er een ander type en leeftijd huis aan de beurt komen en worden verschillende methodes bekeken en besproken. Ook zal er te zien zijn in welke gradaties er duurzaam verbouwd is (circulair, energieneutraal, low tech)? Wat zijn de lessons learned en wat is de top vijf van "dit had ik niet verwacht en/of dit viel heel erg mee"?

De bijeenkomsten zijn iedere laatste vrijdag van de maand.
Op vrijdag 27 januari 2023 van 16:00-17:00 uur is de derde presentatie. Aansluitend is er een borrel.

De derde in de serie is Bernard Bierhaus die vertelt over zijn huis in Oog in Al. Bernard heeft veel advies ingewonnen, over alle onderdelen die je in en aan je huis kan verduurzamen, en is alle maatregelen stap voor stap aan het toepassen. Tot energiezuinige balansventilatie en een warmtepomp aan toe!

Wil je komen, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar ea@energie-u.nl. De aanduiding ea staat voor energieambassadeur. Marjon co├Ârdineert deze groep Utrechters die hun buurt- en stadgenoten belangeloos bijstaan. 

Deze sessies houden we in ons nieuwe thuishonk UCo. Dat vind je aan de 2e Daalsedijk 6a.